Yritys

Palveleva työ- ja seuravaatteiden erikoismyymälä

Ammattivaruste on vuonna 2019 perustettu kotimainen, työ-, profiili- ja seuravaatteiden erikoismyymälä Savonlinnassa. Palvelemme niin yritys-, seura-, kuin kuluttaja-asiakkaitakin myymälässä sekä verkkokaupassamme valtakunnallisesti.

Edustamme monia tunnettuja ja laadukkaita valmistajia laajin valikoimin, kuten mm. Helly Hansen Workwear, Fridstads, Blåkläder, Portwest, L.Brador, Jalas, Base, Steel Blue, Clique, Hejco, Zekler jne.

Oma merkkaamo mahdollistaa profiilivaatteiden painatuksen seura- tai yrityslogoilla. Brodeeraukset toteutamme yhteistyökumppanimme kanssa.

Tervetuloa palveltavaksi

Pekka Jakonen

Aloitin Ammattivarusteen yrittäjänä tammikuussa 2021, eli noin 1,5 vuotta yrityksen perustamisen jälkeen. Takana on pitkä ja menestyksekäs ura myynnin parissa, erityisesti työvaatteiden maailmasta. Olen tehnyt pitkäjänteistä työtä työvaatteiden myynnin parissa jo vuosien ajan, mikä antaa minulle syvällisen ymmärryksen eri alojen tarpeista.

Vastaan yrittäjänä hallinnollisista tehtävistä, mutta olen myös aktiivisesti mukana myymälän arjessa mm. asiakaspalvelun ja painatustöiden parissa. Vastaan yritysmyynnistä, asiakassuhteiden hallinnasta ja uusien asiakkaiden hankinnasta, keskittyen kasvattamaan ja vahvistamaan asiakaskuntaamme.

Tavoitteeni on luoda kestäviä asiakassuhteita, pyrin aina löytämään ratkaisut myös haastaviin vaatimuksiin, jotta voimme tarjota asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa sopivat tuotteet ja palvelut.

Yrittäjä
pekka.jakonenammattivaruste.com

Nina Huttunen

Olen myymälän moniosaaja ja työmyyrä, joka hoitaa asiakaspalvelun ja painatustöiden lisäksi myymälän kaikki vaadittavat työtehtävät tuosta vain, minulla on myös vahva otteeni markkinointiin ja somen maailmaan, toimien yrityksen äänenä digitaalisissa kanavissa. Vastaan myös verkkokaupan toiminnoista sekä painatusmateriaalien suunnittelusta ja valmistuksesta. Minut löytää useimmiten tiskin takaa koneen ääreltä, mutta hyppään enemmän kuin mielelläni asiakaspalvelutehtäviin saapuessasi myymälään.

Olen ollut yrityksessä alusta alkaen, ja roolini on kehittynyt hyvin laaja-alaiseksi. Nautin siitä, että voin yhdistää luovuutta ja tehokkuutta, varmistaen sujuvan toiminnan kaikilla osa-alueilla. Minulle työ ei ole vain velvollisuus, vaan intohimo – haluan nähdä yrityksen menestyvän ja olla työntekijänä osana sitä matkaa.

Erityisesti seura- ja profiilivaateasioissa minut kannattaa pitää mielessä, ei ole mitään parempaa kuin nähdä ideoiden heräävän eloon! Tavoitteeni on luoda kestäviä suhteita ja varmistaa, että jokainen asiakas lähtee meiltä hymyillen.

nina.huttunenammattivaruste.com

Kestävät ja turvalliset työvaatteet

Meille on ensiarvoisen tärkeää tarjota asiakkaillemme kestäviä ja turvallisia työvaatteita. Valitsemme yhteistyökumppanimme ja tuotteemme huolella varmistaaksemme, että ne täyttävät korkeimmat laatu- ja turvallisuusstandardit. Kestävyys tarkoittaa meille sitä, että vaatteet on valmistettu ekologisista materiaaleista, jotka kestävät aikaa ja käyttöä.

Panostamme myös innovatiivisiin ratkaisuihin, jotka parantavat työntekijöiden turvallisuutta. Käytämme materiaaleja, jotka tarjoavat suojaa erilaisilta työympäristöiltä ja riskeiltä, olipa kyseessä liukastumisen, palovaaran tai muiden vaarojen ehkäiseminen. Uskomme, että laadukkaat työvaatteet eivät ainoastaan paranna työntekijöiden mukavuutta ja hyvinvointia, vaan myös edistävät tehokkuutta ja tuottavuutta työpaikoilla.

Olemme sitoutuneet vastuulliseen liiketoimintaan, jossa asiakkaillemme tarjotaan vaatteita, jotka eivät ainoastaan täytä heidän tarpeitaan, vaan myös kunnioittavat ympäristöä ja yhteiskuntaa

Taloudellinen ja sosiaalinen vastuu

Ymmärrämme taloudellisen ja sosiaalisen vastuullisuuden merkityksen. Olemme sitoutuneet toimimaan eettisesti ja läpinäkyvästi kaikessa liiketoiminnassamme. Taloudellisesti vastuullisena yrityksenä tavoitteemme on varmistaa kannattavuus ja kestävä kasvu, mikä mahdollistaa meille jatkuvat investoinnit sekä tuotteidemme ja palveluidemme kehittämisen.

Sosiaalisesti vastuullisena toimijana panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin ja kehitykseen. Uskomme, että tyytyväinen työntekijä on avain menestykseen, ja tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kasvuun sekä työympäristön, joka tukee hyvinvointia ja työtyytyväisyyttä. Toimintamme perusta on reiluus ja vastuullisuus, ja pyrimme luomaan positiivisen vaikutuksen sekä asiakkaillemme että ympäröivälle yhteiskunnalle

Ympäristövastuu

Meille ympäristövastuu on keskeinen osa toimintaamme. Olemme sitoutuneet vähentämään ympäristövaikutuksia kaikissa prosesseissamme ja valitsemme yhteistyökumppanit huolella varmistaaksemme kestävien ratkaisujen käytön. Tämä näkyy niin ekologisesti valmistetuissa tuotteissa kuin energiatehokkaissa tuotantotavoissa. Käytämme lähetyksissämme kierrätyspakkauksia ja pyrimme jatkuvasti vähentämään jätteen määrää. Suosimme uusiutuvia ja kierrätettäviä materiaaleja sekä kehitämme kiertotalouteen perustuvia toimintamalleja. Yhdessä asiakkaidemme kanssa edistämme kestävämpää tulevaisuutta ja pienennämme hiilijalanjälkeä askel kerrallaan

yhteiskuntavastuu

Huolehdimme yhteiskunnallisista velvotteista kuten veroista, maksuista ja muista velvollisuuksista. Toimimme kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti, eettisesti oikein ja lakien mukaisesti.